Kiedys bylo tam sciernisko,teraz bedzie San Francisco... a wlasciwie sciekowisko.Kolejna bezsensowna inwestycja jak i mediateka.A prawdziwe problemy ciagle zamiatane pod dywan.
Droga która będzie używana tylko przez garstkę ludzi. Nonsens i marnotrawstwo
a śmieciarkę do sprzątania z chodników psich odchodów miasto kupi?
To jest miś na nasze możliwości tak było w filmie w rzeczywistości ta droga prowadzi donikąd do niczego czas pokaże czemu to miało służyć ale optymizmu we mnie nie ma wcale
A mnie się cała ta inwestycja za bardzo nie podoba. Dojazd do sadzawki za 10 mln, to jakaś lpina i coś tu śmierdzi. Ale jeżeli potraktujemy drogę jako łącznik Wierzejskiej z miast partnerskich no to ok. Jako tereny inwestycyjne ..... hmmm no nie wiem , bo teren mocno podmokły i szkoda trochę zwierzątek. Ale cóż inwestycja prawie gotowa. Mam nadzieję że ta droga z płyt zostanie zamknięta i wędkarze nie będą wjeżdżać autami praktycznie do wody, przydałoby się zrobić porządek w tym temacie również po drugiej stronie bugaja.
Nówka asfalt więcej aut się skasuje bez lodu ale do rzeczy mamy XXI wiek a drogi tak szerokie budują dla furmanek urzędnicy nie biorą pod uwagę tego ,że duże rolnicze ciągniki zajmują po nad 3 metry jezdni czy kombajn. Wystarczy wyjechać w sezonie za miasto osobówka takiego nie można ominąć a co dopiero jak z TIR-em się taki spotka a nie daj Boże jak by wpuszczono do nas amerykańskie ciężarówki ale u nas tak jest najpierw buduje się blok później okazje się ,ze nie ma miejsca ani na chodnik czy parking
I jak zwykle ścieżki rowerowe posłużą jako wychodek dla psów i ich średnio rozgarniętych właścicieli
"Wodzu" prowadź. "Nowe drogi już z asfaltem" ,a "stare" niedługo bez asfaltu. Oby tak dalej....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!